XS4ALL, leukerds!

Natuurlijk heb ik de petitie getekend. Al vraag ik me af of het zin heeft. Gevoelsmatig in ieder geval wel want ik ben fan van XS4ALL, het internetbedrijf waar we sinds jaar en dag bij zijn aangesloten.

Gewoon omdat ze supergoede service hebben, wel knetterduur maar hé, supergoede service hè. Dus dan is duur relatief. Als er een wifi-kastje stuk is sturen ze zonder morren een nieuwe en als iets niet werkt komt er een monteur puzzelen tot je weer kunt netflixen, internet-shoppen en wat je ook verder maar wilt met je draadloze apparaten.

Een tijd geleden kreeg ik een mail van xs4all. Ze zochten modellen, gewone mensen die het leuk vonden om voor de website gefotografeerd te worden. Het sprak me aan, als trouwe klant, dat je dan ergens op mij kunt ‘klikken’.

‘Het lijkt me hartstikke leuk om mee te doen aan de fotoshoot,’ schreef ik en ik plakte er een gezellige foto van mijn hoofd bij.

Weken gingen voorbij, ik was het alweer vergeten, tot ik gebeld werd door een onbekend nummer, (nooit opnemen!) gevolgd door een mail:

‘Hoi, ik heb je geprobeerd te bellen maar je neemt niet op dus dan maar even zo, je bent geselecteerd voor de campagne van xs4all en we willen graag een datum plannen voor de fotoshoot.’

WAT? SERIEUS?! VET!

Ik bel direct terug, we maken een afspraak en op een zonnige dag rij ik naar ‘Hotel de Goudfazant’ in Amsterdam Noord. Daar word ik twee uur lang in de watten gelegd. Kopje koffie, broodjes, fruit, supercool.

Ik hoef even helemaal nergens aan te denken, wordt opgemaakt als een filmster en aangekleed in de stijl van ‘werkende, ondernemende vrouw’. Daarna mag ik gekke-bekken-trekken voor de camera.

Als we klaar zijn vraagt een dame van de crew naar mijn paspoort en bankgegevens. ‘Voor de administratie.’ Ik kijk bedenkelijk en vraag me af of dit een strikvraag is en of ik nu misschien word ontvoerd naar Colombia.

Ze ziet de frons op mijn gezicht en zegt, ‘niks ernstigs hoor, je krijgt een jaar lang al je abonnementskosten van xs4all vergoed, als dank voor je inzet.’

WAAAAAAAT? SERIEUS? VET!!

Dus. Ik heb een superleuke ochtend waarin ik doe wat ik leuk vind, wat ik ook prima sowieso voor noppes had gedaan en nu krijg ik daar bijna 800 euro voor. Hoe tof is dat? Ik ben blij en ik hoop stiekem dat KPN de naam XS4ALL blijft gebruiken, al is het alleen maar voor het fijne nostalgische gevoel.


Geplaatst

door

Reacties

13 reacties op “XS4ALL, leukerds!”

 1. Kari avatar
  Kari

  Ge-wel-dig!! Dit is voer voor grappen tot je 100e. Je kunt nu zeggen dat je een modellen carrière achter de rug hebt, met alle bijbehorende privileges. En… je staat er prachtig op! Echt n leuke verassende foto.

  1. Mies avatar
   Mies

   Dankjewel!

 2. Patricia avatar
  Patricia

  Wat leuk zeg. Een superleuke foto.

  1. Mies avatar
   Mies

   Ha dankjewel! Ik vind het zelf ook goed gelukt ?

 3. Willeke avatar
  Willeke

  Echt superleuk dit!
  Gek idee wel. Nu bén jij XS4all en mogen ze op je klikken..mensen gaan je vast herkennen!
  Ben benieuwd of je reacties krijgt.
  X

  1. Mies avatar
   Mies

   Jaaa, grappig he! Ik ben ook benieuwd hoe dit uitpakt 🙂

 4. Harriet avatar
  Harriet

  Wat een mooie foto! Prachtige vrouw! Ik wissel direct

  1. Mies avatar
   Mies

   Hoi Harriet! Wat lief, dankjewel!

 5. Harriet avatar
  Harriet

  Wat een mooie foto! Heel erg leuk en stoer!

 6. avatar
  Anoniem

  Haha goed verhaal en perfecte foto!

  1. Mies avatar
   Mies

   ☺️

 7. avatar
  Anoniem

  Ps dat was Willemien

  1. Mies avatar
   Mies

   Ha Willemien! Dankjewel☺️?