Waar zijn de foto’s?

Hallo hier is Mies! Opnieuw voorstellen is op zijn plaats. Mijn laatste post is van oktober 2021. Wat ik in de tussentijd heb gedaan? Ik ben gestart met een theateropleiding én ik ben vier dagen gaan werken én ik heb nog steeds drie kinderen plus een man én ik ben gaan werken als vrijwilliger bij De Open Bac én dan ben ik vast nog iets vergeten. Kortom, ik doe nog altijd teveel. Dat gaat niet goed. Daarom heb ik besloten om een dag minder te gaan werken zodat ik meer kan doen. Een van die dingen is mijn blog. Ik wil heel graag weer met jullie delen waar ik me over verwonder of waar ik een andere emotie bij ervaar.

Gisteren heb ik me kwaad gemaakt over het bedrijf waar ik mijn website liet hosten. Ze duwden hun jaarprijs omhoog van 59 euro naar 71 euro naar 86 euro en toen was ik er klaar mee. Ik heb de hele digitale boel verhuisd en betaal nu 34 euro. Als ik eenmaal iets heb besloten moet het stante pede gebeuren. Snelheid gaat soms ten koste van zorgvuldigheid. Technisch stukje. In dit geval had ik een XML-bestand gemaakt van al mijn verhalen en toen ik ze in mijn nieuwe omgeving importeerde was ik alle foto’s kwijt. Ze waren niet meegekomen en ik had het niet gecheckt. Wel stond er op elke blog-pagina een restje, pixel-achtig iets, van de foto. Die heb ik handmatig verwijderd voor alle honderddertig verhalen. Lekker zen klusje was dat.

Voor nu laat ik de foto’s voor wat ze zijn en geef ik prioriteit aan het schrijven. Dan weet je dat. Ook goed om te vermelden is dat ik altijd erg mijn best deed om mijn verhalen in achthonderd (of meer) woorden te beschrijven. Dat ga ik loslaten. Als het af is dan is het klaar. Doei!

Ah, nog één ding: Dinsdag 9 mei presenteer ik De Open BAC. Kom kijken!


Geplaatst

door

Tags:

Reacties

12 reacties op “Waar zijn de foto’s?”

 1. Ineke Wertheim avatar
  Ineke Wertheim

  Wat heerlijk dat je ons weer deelgenoot maakt van je (drukke!) leven. Wauw, wat een veelzijdig mens. Succes dinsdag! En ik kijk al uit naar je volgende blog.
  Liefs uit Maarssen, Ineke

  1. WitMic avatar

   Ha Ineke, wat leuk dat jullie ook nog steeds meelezen! Liefs!

 2. Monique avatar
  Monique

  Miezus ik volg je weer hoor 🙂

  Knuffel Mozus

  1. WitMic avatar

   Lief!! Thanks zussie, love you!

 3. Patricia avatar
  Patricia

  Lieve Mies, wat fijn dat je er weer bent met je verhalen. Dat wordt weer genieten.

  1. WitMic avatar

   Dankjewel! Ik heb er veel zin in!

 4. Willemien avatar
  Willemien

  Leuk! Zin om je verhalen te lezen.

  1. WitMic avatar

   Fijn! dankjewel, liefs!

 5. Lot avatar
  Lot

  Ah gezellig!! Ze komen er weer aan de herkenbare verhalen.

  1. WitMic avatar

   Ja dat hoop ik, dat ze herkenbaar zijn 🙂 Ik ga mijn best doen!

 6. Willeke avatar
  Willeke

  Hoi lieve en creatieve Mies, heel fijn om je weer te mogen volgen!
  Kom maar op met die malle, gezellige, ontroerende en vaak zo typisch herkenbare verhalen.
  We love it ❤️

 7. WitMic avatar

  Dankjewel lieve Willeke!