Mies Prima

Nou daar is het dan. Het eerste blog. 

Ik zag dat ik al sinds 2007 dit blogger-account heb en sindsdien ben ik al 312 keer begonnen met schrijven maar om nou echt iets te publiceren, tja, dan moet het wel echt goed zijn hè.

In mijn hoofd ging het ongeveer zo:

Dit wordt het meest fantastische blog ooit!
Briljante teksten, nooit was er zo’n veelzijdig blog!
Geweldig, zoals die vrouw over haar leven schrijft!
Grappig, emotioneel èn nog humor ook!

Op papier zag dat er zo uit:(leeg A4tje)
Goed. Echt goed gaat het niet worden als ik nergens begin. 

Ik ben nogal perfectionistisch, wat me regelmatig in de weg zit omdat ik graag dingen doe waarvan ik weet dat ik het goed kan èn dat het een succes wordt. 

Dus, misschien moet ik eerst een schrijfcursus volgen want ik denk dat ik nog wel iets kan leren over kop, romp, staart in een verhaal. Daarnaast heb ik ook ergens iets gelezen dat als je een blog schrijft dat je het bij één onderwerp moet houden en dat vind ik heel lastig omdat mijn gedachten alle kanten op dwalen. Zo kan het zomaar zijn dat ik vertel over mijn perfectionisme en vervolgens afdwaal naar Failurenight (een avond vol verhalen over wat er mis ging) wat ik in het afgelopen jaar een paar keer met wat hele leuke mensen heb gepresenteerd wat voor mij heel leerzaam is omdat ik echt wel weet dat fouten maken goed en nodig is maar dat ik dat niet zo goed durf en dat heeft dan wel weer alles met perfectionisme te maken en ik begrijp dat maar kunt u het nog volgen? Oja, en lange zinnen schijnen het ook niet echt goed te doen. 

Dan toch maar gewoon beginnen. 

Wie ik ben? 
Mies, wil het graag goed doen, lukt soms en soms niet. Moeder van drie perfecte ontzettend leuke kinderen. Ik hou van Bart, de liefste. Ik werk bij een gezellige zorginstelling in Amsterdam, geef training aan de medewerkers, en bemoei me met alles wat met leren en ontwikkeling te maken heeft. Ps ik ben al twee uur bezig met de lay-out van die gare blogger-website. Ik vind het wel even prima zo. Doei.Geplaatst

door

Tags: